nieuwbouw gezondheidscentrum nieuwbouw gezondheidscentrum
apeldoorn 2004

Het gezondheidscentrum aan de Apeldoornse Aletta Jacobsstraat is ontstaan op initiatief van twee huisartsen. Het centrum moest antwoord geven op diverse huisvestingsvraagstukken en een oplossing bieden voor de continuïteit en optimalisering van de eerstelijns gezondheidszorg.

Diverse concepten zijn door ons in samenwerking met de maatschap ontwikkeld en op functioneren en financiële haalbaarheid onderzocht. Voor de inpassing op de locatie is intensief en constructief overleg met B&W en de gemeentelijke diensten gevoerd. Het heeft geresulteerd in een centrum waarin de patiënt zich gast voelt. Met veel aandacht voor hun privacy. De werkruimtes zijn ruim van opzet, licht en praktisch. De structuur van het pand is flexibel van opzet. Het centrum heeft een moderne, energiezuinige verwarmings- en koelinstallatie.