Ons architectenbureau is gevestigd in een rond 1900 als koetshuis met koetsierswoning gebouwd pand nabij het Loo.
Rond 1925 verdwenen de paarden en werd er een garagebedrijf annex “luxe autoverhuur” gevestigd

Net voor de tweede wereldoorlog kwam er ook een tankstation aan de Langeweg bij. In de oorlogsjaren was het pand geconfisceerd door de Duitse bezetter die in het pand vliegtuigmotoren reviseerde.
Na de oorlog stond het pand leeg. In 1953 vestigde zich er de Zeeuwse orgelbouwer Ernst Leeflang met zijn gezin. Schoonzoon Jan Keizer was sinds 1948 bij Ernst Leeflang in dienst, die de kasten ontwierp. Eind jaren ’50 werkten er 14 mensen in het bedrijf dat de kasten, mechanieken, windladen en alle instrumenten zelf maakte voordat de orgels in de kerken werden opgebouwd.

In 1996 is het pand gekocht van Jan Keizer, het hele pand was als werkplaats in gebruik, nu werd er een architectenbureau in gevestigd. De kerkorgelbouw werd voortgezet door Reil uit Heerde.

Ondanks de verschillende gebruikers en het intensieve gebruik is de structuur van het oorspronkelijke pand, en vele originele details bewaard gebleven. Gedurende 2015-2016 is er met en in het pand veel veranderd. Het pand is grondig verbouwd en is weer in gebruik genomen als woon-werkpand.